26
nov

JEROEN IN YOGA MAGAZINE

Zanger/presentator Jeroen van der Boom had niet gedacht dat hij verslingerd zou raken aan yoga. Tot hij een les volgde bij Karen, en merkte dat er niets ‘zweverigs’ aan was. ‘Het zweet stond op mijn rug’, vertelt hij in Yoga Magazine nr. 3 van 2015. Inmiddels hangt Jeroen tweemaal per week aan de Wall. ‘Ik vind mezelf geen natuurtalent, maar voel me aan die belts heel veilig en comfortabel’. Hij is zich inmiddels stukken fitter gaan voelen, vertelt hij, én heeft minder rugklachten, een kwaal waar hij al tien jaar mee kampt.

Bekijk hier het artikel als PDF in ‘Yoga magazine’.

 

YOGA-WALL_NAARDEN_ARTIKEL_YOGAMAGAZINE_COVER-GROOT

2 Antwoorden

  1. anita arts

    Ik wil alleen melden dat nog meerdere hyperlinks niet werken, zoals het verder lezen van jeroen van der boom.
    Als ook het aanmelden is niet erg duidelijk waar dit moet.

    succes en groeten,
    Anita

Laat een reactie achter