Yoga Wall

Health Coaching

YOGA- EN MASSAGETHERAPIE

Stukken soepeler bewegen

De beweeglijkheid en daarmee de ontspanning terugbrengen in het lichaam is het voornaamste doel van yoga- en massagetherapie. De sessies, waarin oefeningen en massage elkaar kunnen afwisselen, is onder meer gericht op het losmaken van het bindweefsel. Hierin wordt alle fysieke, mentale en emotionele spanning opgeslagen: ons lichaam ‘vergeet’ namelijk nooit. Je voelt het effect van losser bindweefsel op spieren en gewrichten, maar ervaart dat ook mentaal en emotioneel.
Lees door

 

ADEMTHERAPIE & MINDFULNESS

Bewust op zoek naar balans

Een mooie diepe ademhaling brengt lichaam én geest tot rust. Wie zijn adem beheerst, beheerst zijn denken. Onbewust ademen veel mensen echter tamelijk oppervlakkig, waardoor slechts een fractie van hun longen aan het werk wordt gezet. Dit brengt minder zuurstof in de bloedbaan en naar de hersenen, wat fysiek en emotioneel kan leiden tot onbalans.
Lees door

LEEFSTIJL- EN VOEDINGSADVIES

Eigen keuzes leren maken

Zoek niet naar een weegschaal, verwacht zeker geen crashdiëten, vergeet misschien zelfs maar de Schijf van Vijf. Als het gaat om een leidraad voor gezonder leven, helpt voedingsexpert Karen de Laat je keuzes maken vanuit jouw persoonlijke constitutie. Wat voor de een gezond is, hóéft dat immers niet te zijn voor de ander.
Lees door

Praktische info / Tarieven

Tijden

Maandag t/m vrijdag
Op afspraak

Tarieven & annuleren

TARIEVEN
Een 2 uur durende 1-op-1-sessie kost
€ 175 (consult/behandeling) / € 200 (coaching).

Je betaalt altijd vooraf, van te voren overmaken kan ook: NL30 RABO 0122674057. Pinnen kan ook.

ANNULEREN
Bij no-show of annulering binnen 1 werkdag vóór de 1-op-1-afspraak wordt deze in zijn geheel in rekening gebracht. De helft ervan wordt gedeclareerd bij afzeggen tussen 1 en 2 werkdagen voor de afspraak.

Vergoedingen & AV


VERGOEDINGEN
Het verschilt per zorgverzekeraar, maar als je aanvullend verzekerd bent, worden 1-op-1-sessies vaak (gedeeltelijk) vergoed: ze vallen onder ‘alternatieve geneeswijzen’.

Klik hier om de Algemene Voorwaarden te lezen

Afspraak maken

Wil je weten of yoga- en massagetherapie iets voor jou is?
Vraag je je af wat ademtherapie en mindfulness voor je zou kunnen doen? Of heb je behoefte aan een toegesneden leefstijl- en voedingsadvies? Neem dan vrijblijvend contact op met Karen de Laat, om desgewenst een afspraak te maken. Zij kan je nog veel meer vertellen over haar individuele holistische health coaching én over haar groepslessen yoga bij Yoga-Wall.