Yoga Wall

ervaringen

Carola

Ook fysiek heb ik een transformatie ondergaan. Ik kwam binnen met een frozen shoulder en had altijd last van mijn onderrug. Inmiddels ben ik lichamelijk enorm sterk geworden.
Bij Yoga-Wall leren en groeien we samen. Er komt weleens iemand bij, er gaat ook weleens iemand weg, maar zelden zomaar. De groepen zijn in het algemeen zeer hecht. Karen kan heel goed mensen vasthouden. Dat komt door de manier waarop ze lesgeeft. De dingen die ze zegt. Alles komt recht uit haar hart.

 

 

Babette

Karen weet je te triggeren, leert je dingen los te laten – allerlei shit, verdriet, blokkades. Ik ben echt veranderd, de afgelopen jaren. Ik ben zachter geworden, ook voor mezelf.
Ik voel me bevoorrecht. Karen is empathisch, intuïtief, buitengewoon kundig. Een leuk, lief en grappig mens.

Charlotte

Soms is ze ook een beetje streng hoor; ze gééft veel, maar vraagt ook van óns commitment. En terecht.
Van de lessen voel je duidelijk het effect. Fysiek, maar ook mentaal. Er wordt meer aangesproken dan je denkt. Yoga is toch echt een soort tegengif tegen stress.
Ik ben bovendien zó blij met de Wall. Die doet me denken aan de laatste gymles voor de zomervakantie vroeger, als de gymzaal met alle toestellen één grote apenkooi werd. Aan de Wall hang ik met een grote glimlach ondersteboven in de belt.

Els

‘Alsof je letterlijk iets opruimt, en alles op zijn plek komt’

Was yoga maar eerder op mijn pad gekomen, denk ik vaak, en niet pas twaalf jaar geleden. Ik heb mijn hele leven veel bewogen: ik heb een dansachtergrond, dus het fysieke aspect is voor mij niet nieuw. En hoe blij je van bewegen kunt worden, dat wist ik ook. Maar het effect van yoga is onvergelijkbaar veel groter, mentaal en emotioneel. Alsof je letterlijk iets opruimt, en alles op zijn plek komt. Het leert me focussen en bij mezelf blijven. Het verzacht, maakt opener. Het werkt door in alles wat ik doe, hoor, zie, voel en ruik.

Het fijne van Karen is dat ze yoga weet toe te passen in het dagelijkse leven van vrouwen in Nederland. Het is ontdaan van elke vorm van zweverigheid, het is juist met twee voeten op de grond leren staan. Kijk, op een berg in India kun je natuurlijk eindeloos yoga’en, maar Karen zegt: ‘Pak die vijf of tien minuten per dag.’ Dat maakt het behapbaar.

Ze weet alles van anatomie, legt oefeningen perfect uit en ziet erop toe dat je geen blessures oploopt. Maar ze is niet alleen bijzonder in techniek, ze voelt intuïtief ook precies aan wat we nodig hebben. Ik denk soms echt: doet ze dit nu speciaal voor mij?

 

YOGA-WALL_NAARDEN_YOGASCHOOL_BUSSEUM_AMSTERDAM_YOGA-THERAPIE_HILVERSUM-TGOOI_HEALTH-COACHTING_YOGA-

YOGA-WALL_NAARDEN_YOGASCHOOL_BUSSEUM_AMSTERDAM_YOGA-THERAPIE_HILVERSUM-TGOOI_HEALTH-COACHTING_YOGA-2

 

 

Ga terug

-