Yoga Wall

Dit zijn onze Yogastijlen

YIN YOGA

Rustig en meditatief

Yin Yoga is een rustige, meditatieve vorm van yoga, waarin de houdingen vloeiend in elkaar overgaan. Bij Yin Yoga gaat het om ‘loslaten’ – of dat nu gaat om stijve spieren of een overvol brein. De oefeningen leren je diep te ontspannen. Ze versterken en versoepelen bindweefsel en gewrichten, en hebben een helende invloed op organen en meridianen.
Yin Yoga wordt gegeven op maandagochtend van 9.30 tot 11.00 uur en op maandag-, woensdag- en donderdagavond van 20.30 tot 22.00 uur.
 

YIN VINYASA YOGA

Zacht en toegankelijk

Dit is een vorm van yoga waarbij houdingen op een speelse/dynamische manier in elkaar overgaan. De vorm is gebaseerd op Ashtanga, maar is iets toegankelijker en zachter: dit door de combinatie van Yin Yoga en de Vinyasa uit de Ashtanga-practice. Anders dan bij Ashtanga Yoga worden hier geen vaste reeksen geoefend, maar is het keer op keer een verrassing wat er komen gaat.
Yin Vinyasa Yoga wordt gegeven op donderdagochtend van 9.30 tot 11.00 uur.

Ashtanga Vinyasa Yoga

Pittig en dynamisch

Dit is een pittiger vorm van yoga. De lessen bestaan uit dynamische vaste reeksen bewegingen op basis van ujjayi-ademhaling (in en uit door de neus) en dhristi’s (focus op specifieke lichaamspunten). De oefeningen maken je krachtiger en soepeler, en verbeteren je conditie en souplesse.
Ashtanga Vinyasa Yoga wordt gegeven op maandagochtend van 11.30 tot 13.00 uur, woensdagochtend van 9.30 tot 11.00 uur en vrijdagochtend van 9.30 tot 11.00 uur.

Praktische info / Tarieven

Groepslessen

Maandag
09.30 – 11.00 uur:
Yin Yoga

11.30 – 13.00 uur:
Ashtanga Vinyasa Yoga

20.30 – 22.00 uur:
Yin Yoga

Woensdag
20.30 – 22.00 uur:
Yin Yoga

Donderdag
09.30 – 11.00 uur:
Yin Vinyasa Yoga

20.30 – 22.00 uur:
Yin Yoga

Vrijdag
09.30 – 11.00 uur:
Ashtanga Vinyasa Yoga

TARIEVEN

De groepslessen (anderhalf uur, maximaal 10 deelnemers)
kosten € 25 op basis van een
12 weken-leskaart (12 lessen).

Je betaalt altijd vooraf, van te voren overmaken kan ook: NL30 RABO 0122674057. Pinnen kan ook.

 

 

Yogales Good to know – Lees meer

1-OP-1 Sessies

Maandag t/m vrijdag
Alleen op afspraak

TARIEVEN
Een 2 uur durende 1-op-1-sessie kost € 175 (consult/behandeling) / € 200 (coaching).

Je betaalt altijd vooraf. Pinnen kan ook.

ANNULEREN
Bij no-show of annulering binnen 1 werkdag vóór de 1-op-1-afspraak wordt deze in zijn geheel in rekening gebracht. De helft ervan wordt gedeclareerd bij afzeggen tussen 1 en 2 werkdagen vóór de afspraak.

VERGOEDINGEN
Het verschilt per zorgverzekeraar, maar als je aanvullend verzekerd bent, worden 1-op-1-sessies vaak (gedeeltelijk) vergoed: ze vallen onder ‘alternatieve geneeswijzen’.

Klik hier om de Algemene Voorwaarden te lezen

 

Ervaringen

Babette

‘Ik voel me bevoorrecht’

Ik heb hiervoor heel wat andere yoga gedaan. Als ik er nu op terugkijk, denk ik: toen dééd ik maar wat. Vroeger was yoga voor mij een beetje onbezorgd relaxen. Maar hier ben ik mezelf behoorlijk tegengekomen.

CHARLOTTE

‘Yoga is toch echt een soort tegengif tegen stress’

Soms is ze ook een beetje streng hoor; ze gééft veel, maar vraagt ook van óns commitment. En terecht.
Van de lessen voel je duidelijk het effect. Fysiek, maar ook mentaal. Er wordt meer aangesproken dan je denkt. 
Ik ben bovendien zó blij met de Wall. Die doet me denken aan de laatste gymles voor de zomervakantie vroeger, als de gymzaal met alle toestellen één grote apenkooi werd. Aan de Wall hang ik met een grote glimlach ondersteboven in de belt.

CAROLA

‘Ik ben fysiek enorm sterk geworden’

De lessen van Karen zijn van een enorme kwaliteit. Ze brengt ons heel consciëntieus yoga bij, maar coacht ondertussen ook. Daardoor is bij mij in de loop van de tijd emotioneel en mentaal een heleboel ruimte ontstaan.

 

Lees meer